Målarbok Magiska Gotland

På Skaparfestivalen i Hemse 12e mars debuterade min nya målarbok med Gotlandstema. Lika kul för stora som små!

IMG_1589-150dpi
Mysigaste pysslet under sommarsemestern..?

 

14 snygga illustrationer från Fårö i norr till Holmhällar på Sudret. 100% tecknad och tryckt på Gotland.

omslagv2bak

 

För att beställa som privatperson, fyll i formuläret nedan.

 

Intresserad av att bli återförsäljare?

Ladda ner beställningstalongen nedan, fyll i och skicka till

Silvy Strand, Smedejegatan 11, 623 50 Hemse.

Beställning är bindande. Leveranser from början av maj.

Beställningstalong (Klicka eller Högerklicka och välj Spara Som)

 

 

7 svar på ”Målarbok Magiska Gotland”

 1. Hej. Vilken fin bok , särskilt framsidan…. Jag har pratat med isa om en leverans till påsk. Det är en fin present att ge bort . Ha det gott.
  Maggan

  1. Vad roligt att du gillar målarboken! Den gör sin debut på Skaparfestivalen i Hemse nu den 12e mars – förhoppningsvis kommer återförsäljare även i Visby att plocka upp den, men om du inte vill vänta så kan du beställa direkt via mail. Om man köper den direkt av mig kostar den 89:-. Den kan hämtas utan kostnad i Visby eller Hemse, eller skickas på posten för 26:- i porto. 🙂

 2. Hej! Dina illustrationer och målarböcker är verkligen jättefina. 🙂 Jag är lite sugen på att själv göra en målarbok och undrar var/hur du tryckt upp dina. Hoppas du inte tar illa upp att jag frågar. Dina böcker verkar bara ha bra kvalitet och det vore fint att slippa oroa sig för att ens egen blir dålig när det kommer till papper och sådant.

  1. Hej! Vad roligt att du gillar mina bilder och målarböcker! 🙂

   Jag trycker upp mina målarböcker lokalt hos iVisby/paHemse, och jag har bara goda erfarenheter när det gäller deras kvalitet. Jag fick själv testa och välja papperstyp just för att det ska bli jämna fina färger utan att blöda igenom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *