Logotyper

Att ta fram en logotyp är något väldigt speciellt – den ska inte bara bli en ”fin bild”, den ska representera kunden i alla sammanhang och uttrycka vem de är och vad de erbjuder.

Att designa en logga kräver mycket fingertopskänsla och konstnärlig skicklighet för att den ska bli både proffsig och personlig. Jag har jobbat med att designa logotyper sedan tidigt 2000-tal, och har många nöjda kunder i väldigt olika branscher under bältet!

Arbetet med att ta fram din personliga logotyp gör vi tillsammans, med dina önskemål, mina förslag och gemensam input. Och självklart har du som kund sista ordet!

Jag designar loggor både i svartvitt och färg. Du får en digital vektorfil i .EPS-format, som kan tryckas hur stor eller liten som helst utan att bli pixlig. I samband med köp övertar du naturligtvis också rättigheterna till designen så att du kan använda den fritt i alla sammanhang, mängder och storlekar du vill.

Ny Kund-Rabatt!

Tänk också på att som ny kund får du en timmes idéskissande till halva priset! Och skulle du mot förmodan känna dig missnöjd och inte vill gå vidare efter de första skissförslagen betalar du inget alls.

För att se ett urval av logotyper jag deisgnat kan du bläddra igenom min portfoliokategori Logotyper.