Att arbeta med mig

Den vanligaste kommentaren från mina kunder är ”vilken fingertoppskänsla!” – jag är alltid mycket lyhörd utifrån kundens behov. Fokus ligger alltid på din vision! Skulle du inte veta säkert vad du är ute efter så arbetar vi fram en serie exempel tillsammans och går vidare med de bilder som känns rätt för dig.

Jag har framställt bildmaterial och grafik inom många olika områden, bland annat barnböcker, logotyper, tatueringsdesigner, pedagogiskt material och museiutställningar. För exempel på olika stilar och uttryck jag jobbar med, titta gärna i min portfolio.

Jag är öppen för alla beställningar och motiv, det lite udda och annorlunda är en rolig utmaning! Dock aldrig bilder som förespråkar någon typ av diskriminering, hatbrott eller i övrigt bryter mot lagen.

Pris per påbörjad timme enligt Svenska Tecknares branschstandard. Jag kan också anlitas för större projekt (mer än en veckas sammanlagda timmar). Då bestämmer vi istället ett paketarvode i förväg. Alla priser exkl moms (vanligtvis 25%, andra momssatser gäller vid köp av original eller enbart rättigheter).

Har du ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta mig!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *